The Pink Elephant coaching
The Pink Elephant is een opleidingsinstituut voor coaches, door coaches. We tillen jouw coachingskills naar een hoger niveau. Soms met een grote mond, maar met het hart op de juiste plek. Zoals we dat doen in Rotterdam!
The Pink Elephant - Opleidingen voor coaches, door coaches!
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,bridge-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

De Olifant

OVER THE PINK ELEPHANT

Je bent eigenlijk elke dag bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Daardoor groei je enorm en groeit ook jouw behoefte aan een netwerk van mensen die op dezelfde golflengte zitten. The Pink Elephant is een plek online én offline waar we dat snappen en bij je aan kunnen sluiten.

 

We zijn een community van coaches, counselors, begeleiders, helpers, lichtwerkers, hoe je ons ook wilt noemen, die een belangrijke rol op zich hebben genomen; het ondersteunen van anderen in de groei naar hun volledige potentieel. We brengen inzicht, duidelijkheid, actie, bewustwording, licht, liefde en peace of mind. Wat ons betreft, is daar nooit genoeg van.

 

Bij The Pink Elephant kun je trainingen volgen om je ontwikkeling te starten, te verbreden of te verdiepen. We organiseren speciale dagen waarop je in contact komt met gelijkgestemden die je energie, inspiratie en het gevoel van een ware community geven. Wij bieden jou de mogelijkheid om in samenwerking met andere professionals je eigen ontwikkeling de aandacht te geven die het verdient. Niet alleen gericht op inhoudelijke vaardigheden maar ook hoe je die omzet naar actie en een succesvolle business.

COMMUNITY

Door je bij onze community van professionals te voegen, bouwen we samen verder aan jouw zichtbaarheid en vindbaarheid als coach. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

1

Jij krijgt als coach een plek in onze hall of fame. Onze bezoekers kunnen een afspraak met je inplannen voor individuele coaching.

2

Je hebt een gave training of cursus die een mooie aanvulling op ons assortiment is. Wij zorgen voor exposure in ons netwerk, een ruimte en alle benodigde faciliteiten.

3

Je bent coach en/of trainer maar je vindt er ook iets van. Jouw blogs over gerelateerde onderwerpen delen we graag op onze website. Nog meer zichtbaarheid!

4

Je vindt The Pink Elephant zó tof dat je graag deel wilt uitmaken van ons sterrenteam. Neem contact met ons op, wij zijn benieuwd naar jou!

En dan nog even over de naam

Misschien lijkt het alsof we daar heel lang en goed over nagedacht hebben. Maar eerlijk gezegd, The Pink Elephant is ontstaan als een grap tijdens het brainstormen. Pas na het delen van die grap met o.a. ons marketingbureau waar hun enthousiaste goedkeuring op volgde, was de keuze snel gemaakt. En wat blijkt… we zijn niet de enige olifant in Schiedam! Al in de achttiende eeuw vestigde Olifant Jenever zich hier succesvol. Het idee van een olifant in deze stad is dus een schot in de roos.